Produk

Produk

View as  
 
  • sikat nganggo pring macem-macem fungsi digawe saka sutra nilon, sing fleksibel lan kandhel, resik lan lengkap, lan duwe macem-macem aplikasi, Bisa digunakake kanggo ngresiki panci, piring, kompor, sink, lan sapiturute. tekstur sing apik, daya tahan, kesehatan lan perlindungan lingkungan, lan luwih aman digunakake.

  • Pijet sirah beech, gampang sirah, lemes kulit sirah, rambut tipis (jarum baja karasa abot, gaya jarum kayu krasa alus)

  • Pijet sirah beech, gampang sirah, lemes kulit sirah, rambut tipis (jarum baja karasa abot, gaya jarum kayu krasa alus)

  • Pijet sirah beech, gampang sirah, lemes kulit sirah, rambut tipis (jarum baja karasa abot, gaya jarum kayu krasa alus)

  • spons span cilik kita, nggawe gampang, alus lan lentur, bagian tip bisa apik kanggo irung lan rincian cilik liyane, kanthi patting titik nalika ndandani, nggawe dhasar gampang pas ing kulit rai, Sponge bisa nggunakake garing lan udan, panggunaan udan bakal digunakake njaga kulit luwih lembab lan mengilap, lan uga nyimpen dhasar luwih saka 1/3.

  • spons span cilik kita, nggawe gampang, alus lan lentur, bagian tip bisa apik kanggo irung lan rincian cilik liyane, kanthi patting titik nalika ndandani, nggawe dhasar gampang pas ing kulit rai, Sponge bisa nggunakake garing lan udan, panggunaan udan bakal digunakake njaga kulit luwih lembab lan mengilap, lan uga nyimpen dhasar luwih saka 1/3.