Informasi Industri

Apa bahan sing apik kanggo adus?

2019-08-28
Kembang mandi sing asring digunakake ing omah kabeh wong umume digawe saka poliethelin. Sawetara wong ngarani bahan iki minangka nilon. PE minangka jinis materi. Kembang siram uga duwe rong bahan, USV lan TUV. Dadi, kepiye telung bahan kasebut?

1. Resin poliétilena digawe panas lan ditarik kanggo mbentuk bolong nilon. Bolong nilon sing wis rampung nduweni kemampuan pemulihan sing apik. Yen digawe 3-6 kaping, bisa dibalekake maneh ing kahanan asline, lan tela saka kain iki entheng lan gampang digawa, lan lelungan ora dadi papan sing amba. Kekuwatan nilon dhuwur banget, kaping pindho saka katun, lan udakara kaping papat luwih dhuwur tinimbang wol.

2, hygroscopicity saka kain nilon minangka salah sawijining sing paling apik ing tekstil serat sintetik, kembang mandi sing digawe saka kain iki bakal luwih ambegan lan gampang garing. Kembang siram bisa garing ing wektu sing cendhak. Apik banget kanggo ngindhari kekurangan bakteri pembiakan ing lingkungan sing lembab.

3. Kembang siram sing digawe saka bahan nilon uga nduweni ciri tahan karat lan resistensi mites. Sawetara gelang mandheg ngemot sawetara bahan alkalin, nanging bahan kasebut ora mengaruhi kembang siram, lan bahan nilon alus lan ora nyebabake goresan ing kulit.