Informasi Industri

Ana sawetara sikat dandanan sing cukup kanggo sampeyan.

2019-08-28
Make-up bisa dikatutake minangka katrampilan sing kudu ditindakake kanggo saben prawan. Saben dina sadurunge metu, dandanan sing apik ora mung bakal katon apik, nanging kabeh wong bakal luwih manteb.

Nanging yen sampeyan pengin nggawe dandanan alami lan apik, mula ora mung nggunakake dandanan driji. Sampeyan butuh sawetara sikat dandanan ~ Dadi sikat sikat apa sing kudu digunakake kanggo saben dinten?

Sikat sikat

Nyatane, mi instan mesthi mikir yen dandanan kaya lukisan. Yen sampeyan pengin nggawe dandanan katon apik, mula kertas kudu resik. Dandanan kasebut minangka proses nggawe "resik". Yayasan kasebut duwe nada kulit sing efektif, lan dandanan lipit mata sabanjure Bakal luwih efektif.

Akeh wong cilik sing canggih seneng nggunakake dandanan udan, nanging nyatane, sikat dhasar uga dadi pilihan sing apik. Bristles apik mbantu dandan sanajan tetep ndhelikake, lan ora bisa nyerep bubuk. Dandanan ngisor nganggo sikat dhasar uga wis rampung matte sing ilang, lan dandanan dhasar bakal luwih suwe ~

2. Sikat bayangan mripat

Yen sampeyan pengin katon apik, alis sampeyan kudu katon apik; yen pengin katon apik, sampeyan ora bisa nduwe dandanan sing ayu. Saliyane dandanan, sampeyan bisa nggunakake driji supaya bisa cepet ngaplikasi mata. Umume bocah cilik sing lucu banget gampang digunakake ing driji. Iki minangka pemandangan saka kacilakan mobil, mula aku pengin nglukis mripat saben dina. Disaranake nggunakake sikat bayangan khusus kanggo saos mi cepet.

Sikat sikat bayangan mripat sithik, lan bisa nggambarake mata kanthi ati-ati, lan dandanan mripate bakal luwih larut. Lan luwih becik nduwe sikat smudge bayangan sing resik, sing bakal rada smudged sawise bayangan mripat, lan dandanan mata bakal luwih alami.

3. sikat irung

Aku ora mikir ana sethithik potongan sing ora pengin fitur rai telung dimensi, nanging fitur rai bocah-bocah wadon Asia kanthi rata, utamane jembatan irung, lan sing ambruk ora apik!

Ora dadi masalah, saos disaranake kanggo tuku sikat bayangan khusus, kanthi alon-alon nyapu irung sing didandani bakal dadi telung dimensi, lan irung bakal cute banget. Sikat hidung irung lancar lan segitiga, lan sing digunakake kanggo nyambungake soket mripat menyang jembatan irung banget cedhak, lan sirah sikat bakal sithik banget, sanajan digunakake dening wong anyar, pancen ~

4. Wutah sikat bubuk

Minangka prawan babi sing apik banget, perkara sing paling ora bisa dilalekake babagan saos instan yaiku ngilangi dandanan! Nalika lagi pacaran karo dewa lanang, ujug-ujug katon pasuryane angel lan angel dideleng. Apa luwih akeh! Mula, yen sampeyan pengin dandanan kanggo njaga kahanan sing sampurna, proses ndandani dandanan ora bisa kurang ~

Dibandhingake karo setelan puff, sambel mi instan meh padha karo sikat bubuk longgar. Kepala sikat serbuk bunder biasane banget ngeculke, ora gampang agresif nalika bubuk kasebut kasebar, lan sirah sikat gedhe banget entheng lan cepet, sing trep banget.

5. Sapu lambe

Wong cilik sing seneng ngrasakake saos mie instan kudu ngerti manawa saos instan yaiku kegilaan lipstik sing tepat, dene saus mi instan jarang digunakake kanthi langsung nalika nglukis dandanan lip, amarga gampang ngrusak bentuk lipstik asli, lan gampang banget. Gampang kanggo nglukis wates.