Informasi Industri

Cara ngresiki lan pangopènan pawon saben dina

2019-08-28
Iku gampang banget supaya pawon tetep resik lan rapi. Cukup, masak telung panganan sawise masak, lan ngresiki pawon. Gawe kabiasaan sing apik lan nggawe urip luwih apik!

1. Pembersihan countertops pawon saben dinane

Countertop pawon
Cara ngresiki countertop bisa dibersih nganggo gombal lembab. Yen bintik-bintik di resiki nganggo banyu sabun utawa bahan cuci netral, aja nganggo bahan cucuk sing kuwat karo kimia. Nalika nemoni rereget sing kaku, gunakake banyu sabun. Yen iku matte countertop. , sampeyan bisa nggunakake bubuk decontaminasi lan kain melon 3 meter (kuning), alon-alon ngilangke kanthi cara bunder. Kajaba iku, perawatan khusus kudu digatekake supaya ora bahan kimia atos kayata celana warni, minyak rosin, aseton, lan sapiturute langsung hubungi countertop, utawa nyelehake pot panas ing countertop kasebut. Tumindak kasebut bakal ngrusak permukaan countertop, saengga kudu ana ing countertop kasebut. Selehake insulator panas supaya ora kedadeyan.

2, pangopènan aksesoris pawon

Aksesoris pawon
Umume aksesoris pawon dilapisi ing njaba, saengga pangopènan saben dina bisa ditindakake nganggo klambi udan; yen digawe saka stainless steel, sampeyan bisa mlebu ing departemen, pasar pasar utawa hardware kanggo tuku solusi perawatan stainless steel, mula bakal mulihake tampilan cemlorot asli. Kajaba iku, panci sing dilebokake ing kabinet kudu garing utawa garing kanggo nyegah tetesan banyu ora langsung ngubungi hardware kabinet kabinèt, saéngga ndawakake hayat layanan hardware kasebut.