Produk

Polyurethane Hidrofilik Gawe Spong Sexangle 9 * 2cm
  • Air ProPolyurethane Hidrofilik Gawe Spong Sexangle 9 * 2cm
  • Air ProPolyurethane Hidrofilik Gawe Spong Sexangle 9 * 2cm

Polyurethane Hidrofilik Gawe Spong Sexangle 9 * 2cm

Sponge dandanan segitiga cilik, sing digawe gampang, alus lan lentur, bagian tip bisa apik kanggo irung lan rincian cilik liyane, kanthi patting titik nalika ndandani, nggawe dhasar gampang pas ing kulit rai, Sponge bisa nggunakake garing lan udan, nggunakake udan bakal njaga kulit luwih lembab lan cerah, lan uga bisa ngirit dhasar luwih saka 1/3.

Model:IN-HY52

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pengantar


Sponge dandanan segitiga cilik, sing digawe gampang, alus lan lentur, bagian tip bisa apik kanggo irung lan rincian cilik liyane, kanthi patting titik nalika ndandani, nggawe dhasar gampang pas ing kulit rai, Sponge bisa nggunakake garing lan udan, nggunakake udan bakal njaga kulit luwih lembab lan cerah, lan uga bisa ngirit dhasar luwih saka 1/3.



2.Produk Parameter


Jeneng Produk

polyurethane hidrofilik duwe span sexangle 9 * 2cm

Item Ora

IN-HY52

Materi

Hidrofilik non-lateks

Ukuran produk

9 * 2cm

warna

Bisa ditrapake  

diwasa



3. Fitur produk


alus lan ramah kulit, ora gampang tugel, ora gampang dhawah, garing lan udan, cocog kanggo ngetrapake dandanan



4. kauntungan Pabrik


1) luwih saka 20 taun fokus kanggo adus, dandanan, ngresiki pawon, massager lan produk liyane, luwih profesional.

2) omah layanan siji-siji profesional, layanan mandeg siji.

3) pangiriman pas wektune

4) layanan sawise-sales dijamin



5.Packaging lan istilah pangiriman lan pambayaran


Unit sales: 

Miturut PCS utawa pesawat kasebut

Carton informasi (kemasan):

miturut syarat pelanggan

Tanggal kiriman:

10 dina sawise konfirmasi sampel

Tembung pembayaran:

30% simpenan, sawise pengiriman miturut COPY saka bill of lading

 

 

6.FAQ (Answers kanggo takon sing asring takon

 

Tuladhane:

1. Apa produk iki ana ing saham?

A: dandanan kasedhiya

2. Apa jumlah minimumane produk iki?

Wangsulan: produk mandhi 3000 dhaup, nggawe produk supaya 1000.

2. Sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis produk iki?

Wangsulan: conto gratis lan ngumpulake barang ongkos ekspres. Customize conto bakal takon biaya.

3. Kepiye ngrampungake masalah kualitas produk?

A: yen masalah kualitas ora disebabake faktor eksternal, kita bakal nambah ulang barang menyang customer utawa diskon reorder.

5. Apa perusahaan kita dadi perusahaan dagang utawa pabrikan?

Wangsulan: industri lan perdagangan.

Apa aku kudu dipercaya?

1) pengalaman produksi luwih saka 20 taun, luwih saka 10 taun ekspor perdagangan luar negeri, sing akeh dipuji para pelanggan.

2) perusahaan lan pabrik ora duwe tanggung jawab, lan situs produksi lan dagang kalebu aset sing didandani.

3) kabeh pemasok konsisten karo saben liyane, lan produk biasane diekspor menyang Eropah.AZO, EN 71-1 2 3, REACH, PCP, LOW CADMIUM PASS.BSCI, ISO 9001, audit pabrik FSC.





Panas Tags: Polyurethane Hidrofilik Gawe Spong Sexangle 9 * 2cm, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.