Produk

Sponggios Hidrofilik Gawe Spong 4 ing 1 6 * 4,5 * 2cm * 4 pcs
  • Air ProSponggios Hidrofilik Gawe Spong 4 ing 1 6 * 4,5 * 2cm * 4 pcs
  • Air ProSponggios Hidrofilik Gawe Spong 4 ing 1 6 * 4,5 * 2cm * 4 pcs

Sponggios Hidrofilik Gawe Spong 4 ing 1 6 * 4,5 * 2cm * 4 pcs

spons sponge putih putih cilik kita, nggawe gampang, alus lan lentur, bagian tip bisa apik kanggo irung lan rincian cilik liyane, kanthi patting titik nalika ndandani, nggawe dhasar gampang pas ing kulit rai, Sponge bisa nggunakake garing lan teles, udan panggunaan bakal njaga kulit luwih lembab lan cerah, lan uga bisa ngirit dhasar luwih saka 1/3.

Model:IN-HY47

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pengantar


spons sponge putih putih cilik kita, nggawe gampang, alus lan lentur, bagian tip bisa apik kanggo irung lan rincian cilik liyane, kanthi patting titik nalika ndandani, nggawe dhasar gampang pas ing kulit rai, Sponge bisa nggunakake garing lan teles, udan panggunaan bakal njaga kulit luwih lembab lan cerah, lan uga bisa ngirit dhasar luwih saka 1/3.



2.Produk Parameter


Jeneng Produk

polyurethane hidrofilik duwe span 4 ing 1 - 7 * 5 * 2cm * 4 pcs

Item Ora

IN-HY47

Materi

Polyurethane hidrofilik

Ukuran produk

6 * 4,5 * 2cm

warna

Bisa ditrapake  

diwasa



3. Fitur produk


alus lan ramah kulit, resik lan resikan, ora gampang ngeculake crumb, garing lan teles, cocog kanggo ngetrapake dandanan



4. kauntungan Pabrik


1) luwih saka 20 taun fokus kanggo adus, dandanan, ngresiki pawon, massager lan produk liyane, luwih profesional.

2) omah layanan siji-siji profesional, layanan mandeg siji.

3) pangiriman pas wektune

4) layanan sawise-sales dijamin



5.Packaging lan istilah pangiriman lan pambayaran


Unit sales: 

Paket dening 4 PCS ing kothak

Carton informasi (kemasan):

miturut syarat pelanggan

Tanggal kiriman:

10 dina sawise konfirmasi sampel

Tembung pembayaran:

30% simpenan, sawise pengiriman miturut COPY saka bill of lading

 

 

6.FAQ (Answers kanggo takon sing asring takon

 

Tuladhane:

1. Apa produk iki ana ing saham?

A: dandanan kasedhiya

2. Apa jumlah minimumane produk iki?

Wangsulan: produk mandhi 3000 dhaup, nggawe produk supaya 1000.

2. Sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis produk iki?

Wangsulan: conto gratis lan ngumpulake barang ongkos ekspres. Customize conto bakal takon biaya.

3. Kepiye ngrampungake masalah kualitas produk?

A: yen masalah kualitas ora disebabake faktor eksternal, kita bakal nambah ulang barang menyang customer utawa diskon reorder.

5. Apa perusahaan kita dadi perusahaan dagang utawa pabrikan?

Wangsulan: industri lan perdagangan.

Apa aku kudu dipercaya?

1) pengalaman produksi luwih saka 20 taun, luwih saka 10 taun ekspor perdagangan luar negeri, sing akeh dipuji para pelanggan.

2) perusahaan lan pabrik ora duwe tanggung jawab, lan situs produksi lan dagang kalebu aset sing didandani.

3) kabeh pemasok konsisten karo saben liyane, lan produk biasane diekspor menyang Eropah.AZO, EN 71-1 2 3, REACH, PCP, LOW CADMIUM PASS.BSCI, ISO 9001, audit pabrik FSC.





Panas Tags: Sponggium Hidrofilik Guna Spong 4 ing 1 6 * 4,5 * 2cm * 4 pcs, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.