Produk

Mejo Tahan Tembaga 6X Tembaga Nganggo Mirror 4inch
  • Air ProMejo Tahan Tembaga 6X Tembaga Nganggo Mirror 4inch
  • Air ProMejo Tahan Tembaga 6X Tembaga Nganggo Mirror 4inch

Mejo Tahan Tembaga 6X Tembaga Nganggo Mirror 4inch

Pangilon dandanan sisih loro muter 360 °, tanpa Angle tetep, saengga luwih gampang digunakake. Kaca tingal hd Angle-buta murni ing ngarep lan enem kaca nggedhekake nyata ing sisih mburi nggawe luwih cetha tanpa dhasar distorsi.Anti-skid counterweight, sisih ngisor digawe saka span mesra lingkungan kanthi kandel supaya ora ngganggu meja.

Model:IN-HY30

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pengantar


Pangilon dandanan sisih loro muter 360 °, tanpa Angle tetep, saengga luwih gampang digunakake. Kaca tingal hd Angle-buta murni ing ngarep lan enem kaca nggedhekake nyata ing sisih mburi nggawe luwih cetha tanpa dhasar distorsi.Anti-skid counterweight, sisih ngisor digawe saka span mesra lingkungan kanthi kandel supaya ora ngganggu meja.



2.Produk Parameter


Jeneng Produk

mejo tahan tembaga loro pasuryan 6X nggawe cermin 4inin

Item Ora

IN-HY30

Materi

Pangilon aluminium logam

Ukuran produk

4inin

warna

salaka

Bisa ditrapake  

diwasa



3. Fitur produk


pangerten kanthi definisi tinggi, rotasi sewenang-wenang 360 °, anti karat, reresik gampang, anti-skid penebalan.



4. kauntungan Pabrik


1) luwih saka 20 taun fokus kanggo adus, dandanan, ngresiki pawon, massager lan produk liyane, luwih profesional.

2) omah layanan siji-siji profesional, layanan mandeg siji.

3) pangiriman pas wektune

4) layanan sawise-sales dijamin



5.Packaging lan istilah pangiriman lan pambayaran


Unit sales: 

Miturut PCS utawa pesawat kasebut

Carton informasi (kemasan):

miturut syarat pelanggan

Tanggal kiriman:

40 dina sawise konfirmasi sampel

Tembung pembayaran:

30% simpenan, sawise pengiriman miturut COPY saka bill of lading

 

 

6.FAQ (Answers kanggo takon sing asring takon

 

Tuladhane:

1. Apa produk iki ana ing saham?

A: dandanan kasedhiya

2. Apa jumlah minimumane produk iki?

Wangsulan: produk mandhi 3000 dhaup, nggawe produk supaya 1000.

2. Sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis produk iki?

Wangsulan: conto gratis lan ngumpulake barang ongkos ekspres. Customize conto bakal takon biaya.

3. Kepiye ngrampungake masalah kualitas produk?

A: yen masalah kualitas ora disebabake faktor eksternal, kita bakal nambah ulang barang menyang customer utawa diskon reorder.

5. Apa perusahaan kita dadi perusahaan dagang utawa pabrikan?

Wangsulan: industri lan perdagangan.

Apa aku kudu dipercaya?

1) pengalaman produksi luwih saka 20 taun, luwih saka 10 taun ekspor perdagangan luar negeri, sing akeh dipuji para pelanggan.

2) perusahaan lan pabrik ora duwe tanggung jawab, lan situs produksi lan dagang kalebu aset sing didandani.

3) kabeh pemasok konsisten karo saben liyane, lan produk biasane diekspor menyang Eropah.AZO, EN 71-1 2 3, REACH, PCP, LOW CADMIUM PASS.BSCI, ISO 9001, audit pabrik FSC.





Panas Tags: Mejo Tembaga Ngadhepi Tembaga 4X, Kaca, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.