Produk

Babagan awake dhewe

Ningbo I Natural Commodity Co, Ltd diadegaké ing taun 1988, sing mligi nyiyapake rantai riset, pangembangan, produksi lan dodolan, khusus kanggo produk loofah alami, scrubber mandi, ngresiki produk kluwarga lan produk spons span dll.


Kantor pusat dumunung ing Ningbo - kutha pantai sing apik. Ing 20 taun kepungkur, kanthi semangat lan semangat perintis, Ningbo I Natural wis nyoba banget kanggo ngrampungake macem-macem tuntutan pasar global, lan mbales konsumen modern konsep sing golek produk sing ramah lingkungan lan modern, Ningbo I Natural wis nambah chain manufaktur lan nyiyapake rantai produk luwih saka 1000 produk kalebu limang seri: seri produk siram rumah tangga, seri kabutuhan bayi, seri produk perawatan kesehatan, dandanan / nggawe seri produk alat, siri produk SPA. Kita bakal nggawe konsumen beda lan njaluk wong ijo lan sehat lan nyoba supaya luwih akeh wong sing seneng urip sehat.


Adhedhasar konsep "Alam Diri, Mesra Lingkungan, Daur-ulang" entuk manfaat saka kualitas, lan bisa urip kanthi kualitas, Sawise pirang-pirang taun kerja keras lan akumulasi, Ningbo I Natural saiki duwe sistem manajemen sing diwasa, kualitas merek sing ketat. Sistem manajemen, tim desain sing apik lan sales marketing sing berpengalaman.Ningbo I Natural dadi perusahaan sing pinunjul ing lapangan komoditas kanthi teknologi sing kuwat, sistem manajemen kualitas standar lan akeh pengalaman pabrik.