Produk

10X Nganggo Mirror Kanthi Cups Suction Dia 8.8cm
  • Air Pro10X Nganggo Mirror Kanthi Cups Suction Dia 8.8cm
  • Air Pro10X Nganggo Mirror Kanthi Cups Suction Dia 8.8cm

10X Nganggo Mirror Kanthi Cups Suction Dia 8.8cm

Sepuluh pembesar kaca, nggunakake bahan pangilon kanthi definisi dhuwur, nolak gambar "nearsighted", bingkai sing tipis, lan 2 cangkir sing bisa disapu, bisa digantung tempel kaca cermin nganggo jamban, kamar dandanan lan kamar lan papan liyane. kanggo macem-macem kesempatan, desain prasaja lan loman.

Model:IN-HY27

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pengantar


Sepuluh pembesar kaca, nggunakake bahan pangilon kanthi definisi dhuwur, nolak gambar "nearsighted", bingkai sing tipis, lan 2 cangkir sing bisa disapu, bisa digantung tempel kaca cermin nganggo jamban, kamar dandanan lan kamar lan papan liyane. kanggo macem-macem kesempatan, desain prasaja lan loman.



2.Produk Parameter


Jeneng Produk

10X Gawe UP MIRROR karo cangkir nyedhot -dia 8,8cm

Item Ora

IN-HY27

Materi

Ukuran produk

Dia 8,8cm

warna

Bisa ditrapake  

diwasa



3. Fitur produk


pangilon kanthi definisi tinggi, desain sing gampang lan apik, cocog kanggo macem-macem kesempatan.



4. kauntungan Pabrik


1) luwih saka 20 taun fokus kanggo adus, dandanan, ngresiki pawon, massager lan produk liyane, luwih profesional.

2) omah layanan siji-siji profesional, layanan mandeg siji.

3) pangiriman pas wektune

4) layanan sawise-sales dijamin



5.Packaging lan istilah pangiriman lan pambayaran


Unit sales: 

Miturut PCS utawa pesawat kasebut

Carton informasi (kemasan):

miturut syarat pelanggan

Tanggal kiriman:

40 dina sawise konfirmasi sampel

Tembung pembayaran:

30% simpenan, sawise pengiriman miturut COPY saka bill of lading

 

 

6.FAQ (Answers kanggo takon sing asring takon

 

Tuladhane:

1. Apa produk iki ana ing saham?

A: dandanan kasedhiya

2. Apa jumlah minimumane produk iki?

Wangsulan: produk mandhi 3000 dhaup, nggawe produk supaya 1000.

2. Sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis produk iki?

Wangsulan: conto gratis lan ngumpulake barang ongkos ekspres. Customize conto bakal takon biaya.

3. Kepiye ngrampungake masalah kualitas produk?

A: yen masalah kualitas ora disebabake faktor eksternal, kita bakal nambah ulang barang menyang customer utawa diskon reorder.

5. Apa perusahaan kita dadi perusahaan dagang utawa pabrikan?

Wangsulan: industri lan perdagangan.

Apa aku kudu dipercaya?

1) pengalaman produksi luwih saka 20 taun, luwih saka 10 taun ekspor perdagangan luar negeri, sing akeh dipuji para pelanggan.

2) perusahaan lan pabrik ora duwe tanggung jawab, lan situs produksi lan dagang kalebu aset sing didandani.

3) kabeh pemasok konsisten karo saben liyane, lan produk biasane diekspor menyang Eropah.AZO, EN 71-1 2 3, REACH, PCP, LOW CADMIUM PASS.BSCI, ISO 9001, audit pabrik FSC.





Panas Tags: 10X Nganggo Mirror Kanthi Cup Suction Dia 8.8cm, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.