Produk

100% Konjac Sponge - cangkang - lyofilisasi
  • Air Pro100% Konjac Sponge - cangkang - lyofilisasi
  • Air Pro100% Konjac Sponge - cangkang - lyofilisasi

100% Konjac Sponge - cangkang - lyofilisasi

Spong konjac yaiku bahan bubuk konjac alami, digunakake kanggo ngresiki kulit. Sugih kalebu konjac intine-glucomannan, sing nduwe fungsi ngunci banyu lan hydrating, nyedhiyakake nutrisi sing sithik kanggo sel kulit, nggawe kulit luwih lembab lan cocog kanggo bayi. Apik banget kanggo bayi, luwih apik kanggo sampeyan.

Model:IN-HY130

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Produksi Pengantar


Spong konjac yaiku bahan bubuk konjac alami, digunakake kanggo ngresiki kulit. Sugih kalebu konjac intine-glucomannan, sing nduwe fungsi ngunci banyu lan hydrating, nyedhiyakake nutrisi sing sithik kanggo sel kulit, nggawe kulit luwih lembab lan cocog kanggo bayi. Apik banget kanggo bayi, luwih apik kanggo sampeyan.



2.Produk Parameter


Jeneng Produk

100% span - konjac alam - lyofilisasi

Item Ora

IN-HY130

Materi

100% konjac alami

Ukuran produk

7,5 * 7 * 2.5cm

warna


Bisa ditrapake

diwasa



3. Fitur produk


Iki ngresiki kulit, nduwe fungsi ngunci banyu lan hydrating, lan kulit dadi lembab.



4. kauntungan Pabrik


1) luwih saka 20 taun fokus kanggo adus, dandanan, ngresiki pawon, massager lan produk liyane, luwih profesional.

2) omah layanan siji-siji profesional, layanan mandeg siji.

3) pangiriman pas wektune

4) layanan sawise-sales dijamin



5.Packaging lan istilah pangiriman lan pambayaran


Unit sales: 

Miturut PCS utawa pesawat kasebut

Carton informasi (kemasan):

miturut syarat pelanggan

Tanggal kiriman:

40 dina sawise konfirmasi sampel

Tembung pembayaran:

30% simpenan, sawise pengiriman miturut COPY saka bill of lading

 

 

6.FAQ (Answers kanggo takon sing asring takon

 

Tuladhane:

1. Apa produk iki ana ing saham?

A: dandanan kasedhiya

2. Apa jumlah minimumane produk iki?

Wangsulan: produk mandhi 3000 dhaup, nggawe produk supaya 1000.

2. Sampeyan bisa nyedhiyani conto gratis produk iki?

Wangsulan: conto gratis lan ngumpulake barang ongkos ekspres. Customize conto bakal takon biaya.

3. Kepiye ngrampungake masalah kualitas produk?

A: yen masalah kualitas ora disebabake faktor eksternal, kita bakal nambah ulang barang menyang customer utawa diskon reorder.

5. Apa perusahaan kita dadi perusahaan dagang utawa pabrikan?

Wangsulan: industri lan perdagangan.

Apa aku kudu dipercaya?

1) pengalaman produksi luwih saka 20 taun, luwih saka 10 taun ekspor perdagangan luar negeri, sing akeh dipuji para pelanggan.

2) perusahaan lan pabrik ora duwe tanggung jawab, lan situs produksi lan dagang kalebu aset sing didandani.

3) kabeh pemasok konsisten karo saben liyane, lan produk biasane diekspor menyang Eropah.AZO, EN 71-1 2 3, REACH, PCP, LOW CADMIUM PASS.BSCI, ISO 9001, audit pabrik FSC.





Panas Tags: 100% Konjac Sponge - cangkang - lyofilisasi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.