• customers
  • customers
  • customers

Product Category

  • Pijet

    Pijet

  • Perlengkapan Pawon Dapur

    Perlengkapan Pawon Dapur

  • Gawe Piranti

    Gawe Piranti

  • Perlengkapan Mandi Bayi

    Perlengkapan Mandi Bayi

  • Rumput Rambut

    Rumput Rambut

  • Serat Bambu Kanggo Kaendahan Lan Mandi

    Serat Bambu Kanggo Kaendahan Lan Mandi

  • Loofah Alam Kanggo Mandi

    Loofah Alam Kanggo Mandi

  • Serat Jute Kanggo Mandi

    Serat Jute Kanggo Mandi

  • Serat Sisal Kanggo Mandi

    Serat Sisal Kanggo Mandi

Babagan awake dhewe

Ningbo I Natural Commodity Co, LTD ditetepake ing taun 1988, sing utamane nyedhiyakake rangka riset, pangembangan, produksi lan dodolan, khusus ing produk loofah, scrubber mandi, ngresiki produk kluwarga lan produk span dll. headquarter dumunung ing Ningbo - kutha pantai sing apik. Ing 20 taun kepungkur, kanthi semangat lan semangat perintis, Ningbo I Natural wis nyoba banget kanggo nggayuh macem-macem tuntutan pasar global, lan mbales konsep konsumen modern sing golek produk sing ramah lingkungan lan modern, Ningbo I Natural wis nambah chain manufaktur lan nyiyapake rantai produk luwih saka 1000 produk kalebu limang seri: seri produk siram rumah tangga, seri kabutuhan bayi, seri produk perawatan kesehatan, dandanan / nggawe seri produk alat mati, seri produk SPA.Iku nggawe kepenak beda konsumen lan nggawa wong sing ijo lan sehat angkat lan nyoba supaya luwih akeh wong sing seneng urip sehat.
Maca liyane

Produk Unggulan

Kabar paling anyar